Nagyszerű cikkek

Autó belső tisztítás házilag

2018. november 08. - Nagyszerucikkek

Autónk folyamatos használatának következtében a kárpitok nagymértékben koszolódnak, ami csökkentheti a komfortérzetünket és a higiénia szempontjából sem a legmegfelelőbb egy koszos kárpiton utazni. Számos módja van autónk kárpitjának tisztítására. Cikkünkben azt írjuk le, hogy hogyan végezheti el legegyszerűbben az autó belső tisztítást házilag.

 auto-belso-b.jpg

Először is olyan helyen végezzük a tisztítást, ahol nincsen hideg. Ha van lehetőségünk, akkor garázsban tisztítsuk kárpitot, vagy válasszunk egy melegebb hónapot, hetet. Mi sem fogunk fázni és a kárpit is gyorsabban szárad majd. A következő fontos lépés a megfelelő tisztítószer kiválasztása. Ha allergiásak vagyunk az átlagos tisztítószerekre, akkor válasszunk bio tisztítószert. Az autó belső tisztítás házilag nem bonyolult feladat, csupán csak 1-2 órát vesz igénybe, és akkor jó pár hónapig nem kell foglalkoznunk vele. Többféle módon lehet elvégezni a tisztítási folyamatot, a leggyakoribb eljárás, hogy ecetet, szappant és folyadékot összekeverünk, majd szórófejjel rápermetezzük a felületre. Negyed órás pihenés után letöröljük a kárpitot és száradni hagyjuk. Ez a módszer kiváló megoldás, ha nem magas a szennyezettség és gyorsan túl szeretnénk lenni a munkán. Ha komolyabb a szennyeződés, akkor vásároljunk Kárpittisztító habot, amit csak rá kell permetezni a kárpitra. Pihenés után ezt is csak le kell törölni és már élvezhetjük is a tiszta kárpitot.

Reméljük tudtunk segíteni és már könnyebben nekiáll az autó belső tisztítás házilag végzett tevékenységnek. Ha mégsem érzi magában az erőt, vagy az akaratot, akkor vigye el kocsiját egy olyan kárpittisztító céghez, akik gyorsan kitisztítják a kárpitját. Számos cég házhoz is megy, így nem is kell kimozdulnia lakásból!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszerucikkek.blog.hu/api/trackback/id/tr5014359675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása