Nagyszerű cikkek

Családi kirándulás a Somló hegy kilátóba!

2019. január 30. - Nagyszerucikkek

 Somló hegy számos izgalmas és érdekes túrázási lehetőséget biztosít a kalandvágyóknak és családosoknak egyaránt. Szinte bárki megtalálhatja a magának tetsző elfoglaltságot, mivel a hegyen lehet szórakozni, mulatni, inni, enni, túrázni, pihenni. Az egyik leghíresebb látványosság a somlói vár, melyet szinte minden túrázó meg szokott tekinteni. A somlói vár mellett még a Szent Márton kápolna is nagy figyelmet szokott kapni, de a legtöbb látogatót kétség kívül a Somló hegy kilátó vonzza.

A Somló hegy kilátó érdekességei!

 

somlo-hegy-kilato-2.jpg

A kilátó természetesen a hegy tetején található, melyhez meg kell mászni a több, mint 430 méteres hegyet. A Somló hegy kilátóból megtekintheti a fél Dunántúlt, valamint a környező falvakat, este pedig még gyönyörűbb látvány fog a szeme elé tárulni, mivel a falvak esti fényei is láthatóak lesznek. Ha a párjával érkezik, akkor kevesebb romantikusabb helyet tudnánk elképzelni, mint az esti Somló hegy kilátó. A hegy tetején természetesen nem csak a tájban lehet gyönyörködni, mivel az önkormányzat gondoskodott a túrázok kényelméről és felfrissüléséről. A kilót közelében kihelyezett padok és székek biztosítják a kényelemes pihenést, de még mulatni is lehet, mivel tűzrakó helyek is találhatóak a Somló hegyen, ahol kiválóan lehet bográcsozni. A Somló hegy kilátó mellett még mindenképpen érdemes körbejárnia hegy borútjait és megízlelnie a különböző pincészetek borait, valamint a helyben készült ételeket is.

Rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség található a Somló hegyen, csak meg kell látogatni és élvezni a környék adta lehetőségeket. Sokan úgy gondolják, hogy semmi extra nem található itt, azonban ezt alapból megcáfolja a Somló hegy kilátó! Látogasson el ide családjával és élvezze a nyugalmat, pihenjen, vagy szórakozzon!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszerucikkek.blog.hu/api/trackback/id/tr4914598760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása