Nagyszerű cikkek

Mennyi időre lehetséges termet bérelni?

2022. március 24. - Nagyszerucikkek

 A vállalkozások életében egyre nagyobb az igény a terembérlésekre. Ez azért is van, mert a járványhelyzet miatt sok cég átállt home office munkarendre, így nem volt értelme tovább fenntartaniuk a jól megszokott irodájukat. Ezen kívül számos induló vállalkozás, egyéni vállalkozó a kezdetekben még nem rendelkezik saját irodával. Ám a megbeszéléseket, ügyféltalálkozókat szükséges valahol megtartani és egy kávézó, cukrászda vagy étterem nem minden szituációban bizonyul ideális választásnak.

csapatkohézió

Szerencsére ma már egyre több helyen áll módunkban irodát vagy termet bérelni, így a jelenlévőknek nyugodt körülmények közt van lehetőségük megbeszélni a dolgokat. Napjainkban akár már 1-2 napra vagy órára is lehetséges a terembérlés, ezáltal egy üzletkötés, megállapodás bármikor nyélbe üthető. Konferenciák, tréningek is megtarthatóak a bérelt irodában, ráadásul a nyugodt körülmények jobban hozzájárulnak a felek egyetértéséhez.

Akkor is szükségessé válhat az irodabérlés, ha egy cég tárgyalója túl kicsi és a résztvevők nem férnének el kényelmesen benne.

Milyenek a bérelhető irodák?

A bérelhető irodák, termek jellemzően jól felszereltek, igyekeznek kényelmes székeket és asztalokat tenni a helyiségekbe, amelyek megjelenésükben is mutatósak. A kisebb alapterületű irodákba tehetnek körasztalt vagy U alakú asztalt is, a nagyobbakra pedig jellemző lehet a „board romm” elrendezés, itt jelentős szerepe van a szögletes asztalnak. Sok bérelt irodában, teremben még fénymásoló vagy projektor is rendelkezésre áll, tehát a prezentálás is egyszerűbbé válik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyszerucikkek.blog.hu/api/trackback/id/tr1317788434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása